Asociația Imalo Friedrich Schiller

0 Comments

Asociatia Imalo este asociatia parintilor de la Liceul Teoretic German ” Friedrich Schiller” din Oradea si a fost infiintata in primavara anului 2017, la initiativa catorva parinti ai caror copii studiaza la Liceul German din Oradea.
Prin infiintarea asociatiei ne-am dorit sa creem cadrul legal pentru a sprijini scoala atat pentru imbogatirea bazei materiale dar si pentru a putea incheia diverse parteneriate pentru atragere sponsorizari, realizare de proiecte finantate de diverse entitati, parteneriate cu alt scoli germane din Romania si strainatate pentru actiuni educative comune.
Speram ca in timp sa se alature cat mai multi parinti echipei care a pornit aceasta asociatie si sa realizam impreuna lucruri bune si frumoase pentru copiii nostrii.
Va invitam sa ne transmiteti sugestiile dumneavoastra de activitati pe care am putea sa le realizam impreuna pe pagina noastra de facebook si de asemenea eventualele lipsuri si nevoi pe care copiii de la diverse clase sau grupe le au.
Facebook: Imalo Friedrich Schiller
Misiunea Asociatie este consituirea si derularea unui parteneriat cu Liceul Teoretic German ” Friedrich Schiller” din Oradea, in vederea imbunatatirii conditiilor de studii ale copiilor nostri.
Presedinte: Maria Ecaterina Minea
Telefon: 0730 131 694

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

6,231 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>