Mesaj adresat tuturor celor care stiu ce inseamna acum Schiller

0 Comments

Tuturor celor care știu ce înseamnă acum Schiller,

…..Poate ar fi trebuit să spun ”…tuturor celor care au construit Schiller”, sau poate că ar fi trebuit să spun ”Mesaj adresat copiilor, părinților și profesorilor de la Schiller”…nu știu, alegeți-vă adresarea care vi se potrivește….Mie mi se pare că  celor cărora mă adresez li se potrivește oricare dintre adresări.

Vă mulțumesc cu tot sufletul pentru tot sufletul vostru pe care l-ați pus pentru ca Liceul Teoretic German ”Friedrich Schiller” să devină ce a devenit. E de neignorat. Trebuie să se țină cont de acest liceu. Acesta este, exclusiv, meritul vostru comun.

Eu nu am făcut decât să vă iubesc pe toți. Atât.

Mulțumesc părinților pentru încrederea pe care au avut-o în noi, aceea de a ne lăsa să facem parte, o vreme, din viața copiilor lor (…noi știm că nu întotdeauna am găsit calea…vrem doar să fiți siguri că ne străduim mereu…).

Mulțumesc copiilor pentru că ne amintesc în fiecare secundă că nu avem voie să pierdem contactul cu vremurile.

Mulțumesc colegilor mei pentru fiecare sâmbătă sau duminică petrecută în școală, pentru fiecare clipă de stres, pentru înțelegerea pe care mi-au arătat-o, pentru că învățat mereu de la fiecare dintre ei.

Fiecare etapă din viața noastră se sfârșește. E normal. E firesc. Desigur, faptul că s-a sfârșit lipsit de eleganță nu e vina mea, știți deja.

Cu prețuire și cu dragoste, profesor Adriana Bunea.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

6,231 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>