Participarea la cursuri

0 Comments

După o duminică petrecută în familie, luni dimineața grupul din Tharandt a fost primit la Liceul Teoretic German Friedrich Schiller din Oradea.
Domnul director Nicolae Ungur a salutat prezența lor și a prezentat programul activităților care se vor desfășura în această săptămână.
Prima zi din săptămână au petrecut-o împreună cu colegii lor din România, participând la orele din programul lor. Orele de curs la care au participat au fost variate…Matematică, Fizică, Limba Engleză, Limba Germană, Informatică.
După ore a urmat masa de prânz, binemeritată, care a fost luată la cantina Colegiului Tehnic Mihai Viteazul, aflat în apropierea Liceului German.
După masă gazda grupului a fost Forumul German din Oradea unde au fost primiti de doamna președintă care le-a descris pe scurt activitățile comunității germane din Oradea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

6,231 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>