Valentine’s Day

0 Comments

Știm cu toți, în 14 februarie lumea întreagă sărbătorește Valentine’s Day, o sărbătoare atât de populară în special în rândul adolescenților.
Dacă acestă zi este dedicată iubirii, elevii Liceului Teoretic German “Friedrich Schiller” din Oradea împreună cu doamnele prof. Florina Pescaru și prof. Sandra Petruc s-au  gândit să organizeze o mică activitate, acum la o lună după vacanță, în speranța petrecerii unor momente plăcute și  la școală.

S-a organizat un mic concurs, jurizat de dna. director Adriana Bunea, dna. prof. Liana Teaha și dl. prof. Ciprian Sirca, în urma căruia s-a desemnat un Miss și un Mister Valentine’s  Schiller 2013. Fiecare clasă, începând cu clasa a VIII-a și-a ales un cuplu care să o reprezinte. Dupa terminarea probelor concursului a urmat o scurtă piesă de teatru – Romeo și Julieta, varianta românească, interpretată de Timiș Vasile și Bușilă Ramona, elevi în clasa a XI-a.

Câștigătorii concursului au fost reprezentanții clasei a XI-a, Ramona Bușilă și Mario Botiș. Premiul de popularitate a fost câștigat de Titus Mihenț, elev în clasa a X-a, el având cele mai multe mesaje în “Cutia dragostei”. Toate perechile participante au fost premiate.
[gdl_gallery title=”Valentine’s Day Gallery” width=”40″ height=”30″ ]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

6,231 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>